• 7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp
  • Levertijd binnen 2 werkdagen (binnen Nederland)
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren op Google
  • Koop nu, betaal achteraf
  • 7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp
  • Levertijd binnen 2 werkdagen (binnen Nederland)
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren op Google
  • Koop nu, betaal achteraf
5 redenen om te kiezen voor een kinderfauteuil

3 redenen om te kiezen voor een kinderfauteuil

🗓️ 29.11.2022

✏️ Kim

Kinderfauteuils, het internet staat er vol mee. Maar waarom zou je er een kopen? Na het lezen van dit artikel ben jij ook jij overtuigd!

1. Een kinderfauteuil passend bij jouw interieur

Jullie interieur is helemaal op elkaar afgestemd, en voorzien van de laatste trends en accessoires. Het enige dat niet matcht? Dat plastic kindermeubel. Weg ermee dus! Maar dat is eigenlijk geen optie, want jouw kleine mini-mensje zit het liefst overal bij en is verknocht aan zijn of haar eigen stoel. Enige optie: de kinderfauteuil moet matchen. Doordat onze kinderfauteuils verkrijgbaar zijn in verschillende trendy kleuren, zit er absoluut een tussen die ook matcht met het interieur in jouw woning.

2. De finishing touch op de babykamer

Met een kinderfauteuil creëer je een knus plekje op de slaapkamer van jouw baby. Een leuk kleed erbij, een matchend kussentje et voilá, jouw knusse hoekje is af. De fauteuil is uitermate geschikt om bijvoorbeeld borstvoeding in te geven, of om een boekje in voor te lezen voor het slapen gaan. Doordat bij de meeste modellen de zitting uitneembaar is, kunnen er bovendien allerlei spullen in opgeborgen worden. Handig toch? Zo'n multifunctionele kinderfauteuil met opbergruimte.

3. Een duurzame oplossing

Een kinderfauteuil die zowel geschikt is voor op de babykamer als op de kamer van jouw tiener? Stop met zoeken! Onze kinderfauteuils zijn precies wat jij zoekt. Onze stoel wordt gebruikt op babykamers, bijvoorbeeld tijdens het geven van borstvoeding, om jouw mine-me uit voor te lezen voor het slapen gaan, en natuurlijk voor tieners, om hun kamer helemaal af te stylen. Zet je hem liever in jouw woonkamer, zodat er geen ruzie meer is wie er op de bank mag liggen? Ook dat kan natuurlijk. Kortom; door te kiezen voor een kinderfauteuil van Noofie Design, kies jij voor een duurzame oplossing waar zowel jij als jouw kids jarenlang plezier van hebben.

Collectie Kinderfauteuils

Welke kinderfauteuil kies jij?

Twijfel je welke kleur het beste matcht bij jouw interieur of de aankleding van de baby- of kinderkamer? Dan is het mogelijk een proefstofje aan te vragen. Binnen 2 werkdagen heb je het stofje in huis en ontdek je welke kleur het beste matcht!

Heb jij een vraag over onze proefstofjes, of over een ander onderwerp? Neem eens een kijkje in onze FAQ. Hier vindt je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.